Einxhel Shkira një super mami, merr vëmendjen me bebin e saj

Një super mami me stil si Einxhel Shkira.

Shkira ka postuar fotot më të bukura përkrah të shoqit dhe të birit.

Familja duken më bukur se asnjëherë më parë në fotot e publikuara në Instagram.

Shihet që Einxhel është kthyer shpejtë në formën më të mirë fizike dhe stili i prezantueses është ende “on the top”.

https://www.instagram.com/p/Cn9U0R-Nelz/