Rritje e re e çmimit të cigareve

Me afrimin e datës “më famëkeqe” për duhanpirësit – 1 korrikut, po rritet edhe kurioziteti i qytetarëve që janë të...
Lajme të ngjajshme Aktuale

Komiteti Ekzekutiv i VMRO-DPMNE-së: Ndryshime kushtetuese nën diktat nuk guxon të ketë

Bekim Murati: Kompanitë të aplikojnë për subvencionimin e rrogave

Guardiola: Në Stamboll, për të bërë realitet ëndrrën

Kompania ESM (Elektranat e Maqedonisë së Veriut) nesër në Qeveri do të dorëzoj llogarinë e re për çmimin e ri...
Lajme të ngjajshme Aktuale

Komiteti Ekzekutiv i VMRO-DPMNE-së: Ndryshime kushtetuese nën diktat nuk guxon të ketë

Bekim Murati: Kompanitë të aplikojnë për subvencionimin e rrogave

Guardiola: Në Stamboll, për të bërë realitet ëndrrën

Komisioni Rregullator për Energjetik publikoi sof çmimet e reja të derivateve të naftës. Çmimet me pakicë të benzinës EUROSUPER BS-95...
Lajme të ngjajshme Maqedoni

Komiteti Ekzekutiv i VMRO-DPMNE-së: Ndryshime kushtetuese nën diktat nuk guxon të ketë

Bekim Murati: Kompanitë të aplikojnë për subvencionimin e rrogave

Guardiola: Në Stamboll, për të bërë realitet ëndrrën

Qeveria e Maqedonisë së Veriut ka dhënë gjithsej 7,711,587 milionë euro vetëm për 19 aplikantë vitin e kaluar si kredi...
Lajme të ngjajshme Aktuale

Komiteti Ekzekutiv i VMRO-DPMNE-së: Ndryshime kushtetuese nën diktat nuk guxon të ketë

Bekim Murati: Kompanitë të aplikojnë për subvencionimin e rrogave

Guardiola: Në Stamboll, për të bërë realitet ëndrrën

Viti shkollor përfundoi, një pjesë e maturantëve po bëhen gati për fillimin e studimeve ndërsa një pjesë tjetër të ardhmen...
Lajme të ngjajshme Aktuale

Komiteti Ekzekutiv i VMRO-DPMNE-së: Ndryshime kushtetuese nën diktat nuk guxon të ketë

Bekim Murati: Kompanitë të aplikojnë për subvencionimin e rrogave

Guardiola: Në Stamboll, për të bërë realitet ëndrrën

Shqipëria renditet ndër vendet me konsum të lartë të duhanpirjes. Meshkujt janë konsumatorët më të mëdhenj. Bazuar në studime rezulton...
Lajme të ngjajshme Aktuale

Komiteti Ekzekutiv i VMRO-DPMNE-së: Ndryshime kushtetuese nën diktat nuk guxon të ketë

Bekim Murati: Kompanitë të aplikojnë për subvencionimin e rrogave

Guardiola: Në Stamboll, për të bërë realitet ëndrrën

Qytetarët e Maqedonisë së Veriut tashmë shumë më shpesh po largohen për punë në Kroaci. Rritja e ofertës së punës...
Lajme të ngjajshme Maqedoni

Komiteti Ekzekutiv i VMRO-DPMNE-së: Ndryshime kushtetuese nën diktat nuk guxon të ketë

Bekim Murati: Kompanitë të aplikojnë për subvencionimin e rrogave

Guardiola: Në Stamboll, për të bërë realitet ëndrrën

“Me miratimin e ndryshimeve ligjore në Kuvend u hap rruga për ndërtimin më të shpejtë dhe më të lirë të...
Lajme të ngjajshme Aktuale

Komiteti Ekzekutiv i VMRO-DPMNE-së: Ndryshime kushtetuese nën diktat nuk guxon të ketë

Bekim Murati: Kompanitë të aplikojnë për subvencionimin e rrogave

Guardiola: Në Stamboll, për të bërë realitet ëndrrën

Çmimi i benzinave pas mesnate do të rritet për 2 denarë, njoftoi KRRE, përcjell INA. Eurospuper BS98 do të kushtojë...
Lajme të ngjajshme Maqedoni

Komiteti Ekzekutiv i VMRO-DPMNE-së: Ndryshime kushtetuese nën diktat nuk guxon të ketë

Bekim Murati: Kompanitë të aplikojnë për subvencionimin e rrogave

Guardiola: Në Stamboll, për të bërë realitet ëndrrën

Kompleksi tregtar “East Gate Mall” si një nga më të fundit në Shkup që ofron blerje dhe argëtim në një...
Lajme të ngjajshme Aktuale

Komiteti Ekzekutiv i VMRO-DPMNE-së: Ndryshime kushtetuese nën diktat nuk guxon të ketë

Bekim Murati: Kompanitë të aplikojnë për subvencionimin e rrogave

Guardiola: Në Stamboll, për të bërë realitet ëndrrën

ME TE LEXUARA

23 min
Rritje e re e çmimit të cigareve
17 orë
Rritet vlera minimale e K15, arrin në 13.672 denarë
20 orë
Bekteshi: Janë shpallur thirrje publike për subvencione për ndërmarrjet mikro, të vogla dhe të mesme për zejtarët dhe për digjitalizimin për sipërmarrjet e grave
1 ditë
Pse po zvogëlohet sasia e naftës së prodhuar?

TË FUNDIT

23 min
Rritje e re e çmimit të cigareve
17 orë
Rritet vlera minimale e K15, arrin në 13.672 denarë
20 orë
Bekteshi: Janë shpallur thirrje publike për subvencione për ndërmarrjet mikro, të vogla dhe të mesme për zejtarët dhe për digjitalizimin për sipërmarrjet e grave
1 ditë
Pse po zvogëlohet sasia e naftës së prodhuar?
2 ditë
Nesër llogaritja e re në Qeveri për çmimin e ri të rrymës