8 mijë vende të reja pune në ndërtimin e Korridoreve 8 dhe 10D

“Me miratimin e ndryshimeve ligjore në Kuvend u hap rruga për ndërtimin më të shpejtë dhe më të lirë të...
Lajme të ngjajshme Aktuale

I riu nga Sllupçani e bën shqiponjën në mes të Zveçanit!

Korridori 8 në tunelet mediatike me narrativ etnocentrik

Ibrahimi: Taravari e quajti “psikopat” e Ziadin Sela i tha “vrasës”- sot janë bashkë me Ali Ahmetin

Çmimi i benzinave pas mesnate do të rritet për 2 denarë, njoftoi KRRE, përcjell INA. Eurospuper BS98 do të kushtojë...
Lajme të ngjajshme Maqedoni

I riu nga Sllupçani e bën shqiponjën në mes të Zveçanit!

Korridori 8 në tunelet mediatike me narrativ etnocentrik

Ibrahimi: Taravari e quajti “psikopat” e Ziadin Sela i tha “vrasës”- sot janë bashkë me Ali Ahmetin

Kompleksi tregtar “East Gate Mall” si një nga më të fundit në Shkup që ofron blerje dhe argëtim në një...
Lajme të ngjajshme Aktuale

I riu nga Sllupçani e bën shqiponjën në mes të Zveçanit!

Korridori 8 në tunelet mediatike me narrativ etnocentrik

Ibrahimi: Taravari e quajti “psikopat” e Ziadin Sela i tha “vrasës”- sot janë bashkë me Ali Ahmetin

Munistri i Financave, Hekura Murati ka theksuar për ATV se një mijë persona në Kosovë kanë prona me vlerë 5...
Lajme të ngjajshme Aktuale

I riu nga Sllupçani e bën shqiponjën në mes të Zveçanit!

Korridori 8 në tunelet mediatike me narrativ etnocentrik

Ibrahimi: Taravari e quajti “psikopat” e Ziadin Sela i tha “vrasës”- sot janë bashkë me Ali Ahmetin

Kompania me buxhet të ulët “Wizz air” ka filluar të planifikojë fluturime drejt destinacioneve të reja nga Shkupi, pasi ka...
Lajme të ngjajshme Aktuale

I riu nga Sllupçani e bën shqiponjën në mes të Zveçanit!

Korridori 8 në tunelet mediatike me narrativ etnocentrik

Ibrahimi: Taravari e quajti “psikopat” e Ziadin Sela i tha “vrasës”- sot janë bashkë me Ali Ahmetin

Neto paga mesatare e paguar për punonjës në mars të këtij viti është 34.924 denarë apo rreth 570 euro, ndërsa...
Lajme të ngjajshme Aktuale

I riu nga Sllupçani e bën shqiponjën në mes të Zveçanit!

Korridori 8 në tunelet mediatike me narrativ etnocentrik

Ibrahimi: Taravari e quajti “psikopat” e Ziadin Sela i tha “vrasës”- sot janë bashkë me Ali Ahmetin

Komisioni Rregullator për Energjetikë (KRRE) solli vendimin, me të cilin bëhet rritja e çmimeve të shitjes me pakicë të derivateve...
Lajme të ngjajshme Maqedoni

I riu nga Sllupçani e bën shqiponjën në mes të Zveçanit!

Korridori 8 në tunelet mediatike me narrativ etnocentrik

Ibrahimi: Taravari e quajti “psikopat” e Ziadin Sela i tha “vrasës”- sot janë bashkë me Ali Ahmetin

Në komuën e Kërçovës pritet të nis me punë kompania e re investuese ABEE nga Belgjika. Lajmin e ka bër...
Lajme të ngjajshme Tjera

I riu nga Sllupçani e bën shqiponjën në mes të Zveçanit!

Korridori 8 në tunelet mediatike me narrativ etnocentrik

Ibrahimi: Taravari e quajti “psikopat” e Ziadin Sela i tha “vrasës”- sot janë bashkë me Ali Ahmetin

Portali Faktor ka vijuar me publikimin e kompanive më të pasura në secilën komunë të Maqedonisë së Veriut. Kësaj radhe...
Lajme të ngjajshme Aktuale

I riu nga Sllupçani e bën shqiponjën në mes të Zveçanit!

Korridori 8 në tunelet mediatike me narrativ etnocentrik

Ibrahimi: Taravari e quajti “psikopat” e Ziadin Sela i tha “vrasës”- sot janë bashkë me Ali Ahmetin

Përveçse eksportin e mallrave, forcimi i euros dekurajon eksportet e shërbimeve, të tilla si turizmi dhe call center. Shqiptarët nga...
Lajme të ngjajshme Aktuale

I riu nga Sllupçani e bën shqiponjën në mes të Zveçanit!

Korridori 8 në tunelet mediatike me narrativ etnocentrik

Ibrahimi: Taravari e quajti “psikopat” e Ziadin Sela i tha “vrasës”- sot janë bashkë me Ali Ahmetin

ME TE LEXUARA

19 orë
Sot çmime të reja të derivateve të naftës
19 orë
4-mujori, eksporti i zarzavateve në vendnumëro, sezoni i mbarë nuk stimuloi prodhimin
1 ditë
8 mijë vende të reja pune në ndërtimin e Korridoreve 8 dhe 10D

TË FUNDIT

19 orë
Sot çmime të reja të derivateve të naftës
19 orë
4-mujori, eksporti i zarzavateve në vendnumëro, sezoni i mbarë nuk stimuloi prodhimin
1 ditë
8 mijë vende të reja pune në ndërtimin e Korridoreve 8 dhe 10D
3 ditë
Cilët janë kompanitë më të mëdha prodhuese në Maqedoninë e Veriut? (TABELA)
3 ditë
TVSH prej 18% do të rikthehet në fatura, do shtrenjtohet rryma