Ekskluzive: Ja si do të ndërtohet vendkalimi kufitar Bellanoc-Stançiç

0

Ky është projekti përfundimar i pikës kufitare mes Maqedonisë dhe Kosovës.

Gur-themeli saj do të vendoset nesër ku përveç zyrtarëve vendas dhe atyre kosovar, prezent do të jetë edhe euroambasadori në Shkup, Samuel Zhbogar.

Vendkalimi kufitar Bellanoc-Stançiç që lidh Kumanovën me Gjilanin, respektivisht Maqedoninë me Kosovën, së shpejti pritet të hapet dhe të jetë në funksion të qytetarëve nga të dyja anët e kufirit.