Eksperti amerikan: Ja pse Serbia duhet ta njohë Kosovën

0

Profesori dhe eksperti amerikan për politikën dhe çështjet e Ballkanit në Universitetin e Nju Jorkut, Alon Ben-Meir, ka folur për dialogun mes Kosovës dhe Serbisë. Ai ka thënë se është në interesin e Serbisë që ta njohë Kosovën, përcjell Bota sot. Sipas profesorit amerikan, të dyja vendet e dinë se si mund të punohet për të ardhmen e ndritshme.
“Sigurisht që është në interesin e Serbisë që ta njohë Kosovën. Të dy vendet e dinë se çfarë mund t’i çojë ata në të ardhmen e ndritshme. Kur do ta kuptojnë ato se është koha për t’u çliruar”, ka shkruar Alon Ben-Meir në një postim në Facebook.