“EL CHEKA” do të gjykohet në mungesë

0

PTHP-ja ka ngritur akuzë kundër Sheqerim Ametit i njohur si ElCheka për publikim e materialeve të përgjuara.

Organi i akuzës pretendon se El Cheka i ka siguruar në mënyrë të paligjshme dhe për këtë arsye Alsat mëson se i njëjti do të gjykohet në mungesë. Së shpejti pritet të fillojë edhe procesi gjyqësorë./Alsat