Elementi i Nikolla Gruevskit

Qenan Aliu

Hristijan MICKOSKI lider i i Vmro-Dpmne-së, edhe sonte e verifikoi dilemën se ai është vetëm ELEMENT i Nikolla Gruevskit dhe dinastisë së tij i vendosur në rezidencën barok.

Mickoski edhe përkundër performansave të titujve arsimorë që mbanë në lëminë e tij, nuk ka dhe as që do të mundet të shpërfaq donjëherë kapacitete lideri. Përkundrazi ai nuk rreflekton e rezonon hiç më shumë se një adminstratorë shtetëror. Askush nuk duhet të pret reflektim tjetërfare nga Mickoski dhe ata që e rrethojnë.

Kjo është vërtetë për keqardhje,mbase një logjikë e tillë jo vetëm se dëmton demokracinë por para se gjithash kontaminon klimën politike edhe më shumë ,dhe krejt kjo stagnon përparimin , integrimin e vendit si dhe pamundëson perceptimin për barazi për të gjithë në këtë shoqëri.

Mund të gënjehemi thellë nëse shpresojmë se Mickoski një ditë do të rezonojë më ndryshe !