Elvana në bashkëpunim me motrën e saj

Këngëtarja e njohur shqiptare, Elvana Gjata, dy javë më parë ka publikuar videoklipet e gjashtë këngëve të reja në kuader të albumit ”Çelu”.

Ndërsa tani ajo ka publikuar edhe një këngë, mirëpo këtë herë është në bashkpunim me motrën e saj Migenën.

Kënga e re titullohet ”Vendi im”, dhe gjerë tani ka marrë 112,574 klikime në Youtube.