Elvis Naçi: Edhe imam, edhe homoseksual – nuk ka kuptim (VIDEO)

Imami i njohur Elvis Naçi ka folur për një temë shumë të ‘nxehtë’ si për besimtarët myslimanë, por edhe për opinionin në tërësi, siç është homoseksualiteti.

I ftuar në emisioni “Wake UP”, Naçi ka komentuar edhe rastin konkret të një “imami homoskesual” në Australi, njofton Klan Kosova.

Naçi u shpreh se në kjo është nuk bën sens që të jesh edhe predikues i Islamit edhe homoseksual. Ai tha homoseksualizimi dënohet nga të gjithë fetë qiellore dhe jo vetëm myslimanizimi.

“Kjo është një gjë e re dhe çuditshme, kur e dëgjon në fillim… Por, që edhe imam edhe homoseksual, kjo gjë nuk bën sens”.