Emocionuese, nxënësi përshëndet mësuesin e shokët e klasës, shkon në Gjermani (VIDEO)

0
Foto: Ilustrim

Këtë vit shumë nxënës kanë braktisur shkollat, ku bashkë me familjet ua kanë mësyrë vendeve të perëndimit për një jetë më të mirë. Thuajse çdo ditë, mësuesit përcjellin nxënësit e një karrige në klasë mbetet bosh. Moment edhe me emocionues e i rëndë është kur nxënësit e tjerë bëhen rresht dhe përshëndetin shokun e klasës që po largohet nga shkolla. Me një moment të tillë u ballafaquan nxënësit e shkollës fillore “Ndre Mjeda” në Rakosh të Istogut. Sic shihet në këtë video, kujdestari i klasës, profesor Gani Arifaj përcjellë nxënësin nga klasa e tij. Derisa, nxënësit e tjerë po e përshëndesin duke i uruar atij të mira në vendin ku po shkon, Gjermani. Ndërsa, edhe lotët nuk munguan kur nxënësi përqafoi mësuesin e përshëndeti për herë të fundit shoqërinë e klasës./Indeksonline/