Era e fuqishme ka përfshirë Shkupin dhe qytete tjera, janë shkaktuar dëme materiale

0

Në Shkup dhe qytete tjera ka pasur erë të fotë që ka shkaktuar dëme materiale.
Sipas pasojë e erës së fuqishme në Shkup janë shkaktuar dëme materiale, kulme të demoluara si dhe bllokim të disa rrugëve nga gjësendet e hedhura nga era. Qytetarët kanë shpërndarë fotografi në rrjetet sociale lidhur me dëmet e shkaktuara. Në disa pjesë të kryeqytetit është ndërprerë energjia elektrike.