‘Ermira Mehmeti ka dëgjuar rrëfime edhe më të tmerrshme se sa fotoja e Florës’

0

Zejni Bilalli-Ukshina

Fotoja që publikojë Flora Brovina është nëna ime, është motra ime, është gruaja ime është vajza ime, janë…ato shqiptare që paguan çmimin e lirisë së Ķosovës më shumë se çdo kush tjetër. Një zot e di sa shumë e kanë lutur vdekjen!? Ata janë të detyruara të vdesin për çdo ditë! Ato martirë që u përdhunuar në emër të lirisë!

Do moralistë hamami në fakt do bijë kurvash, shesin etikë, moral dhe shprehin keqardhje e në fakt janë pikërisht ata që harrojnë, në fakt shtirren se harrojnë ato 20.000 gra, nëna, motra dhe vajza të dhunuara.

Unë jam dëshmitar i gjallë, kur policë të Tribunalit të Hagës intervistonin gratë e dhunuara në Kampin e Çegranit, përkthyese kishin Ermira Mehmetin, sigurisht se ajo ka dëgjuar rrëfime edhe më të tmerrshme se sa fotoja e Florës. Ato përjetime nuk përshkruhen me fjalë.Më kujtohet kur vinin në shkollë ashtu kokëulurë hynin në klasë ku tregonin për tmerrin që kishin përjetuar.
Sot çdo gjë mund të thoni, ama mos më shisni moràlistin, ju namuzqarë e hajdut, që sot e keqpërdorin lirinë e Kosovës që dikush e ka paguar më shtrenjtë se vdekja.

Ju, mor edepsëza, marresëza shitni moralistin, ju hajdut e bijë kurvash? E merrni dot me mend burrin apo djaliñ e lidhur me zinxhirë, ndërsa çetnikët ia dhunojnë nënën apo gruan para syve? Po ku e ndjenë këtë një birrë kurve, një hajdut, një matrapaz e dilinxhi? Më e keqja kur lexojë ca femra që nuk kanë lënë strehë në qytet pa u shkërdhy, flasin për moral!? Kurvat flasin për moral, o zot, zot, me t’lujt tepja e kresë!?

Boll bre, fare keqe e zoti ju marroftë!