Ervisa pjesë e Ushtrisë Shqiptare: I shërbej Atdheut tim, nuk largohem kurrë (VIDEO)

Prej dy vitesh Ervisa Haldeda mban të veshur uniformën e ushtrisë.

25-vjeçarja nga Dibra jo vetëm që nuk e mendon largimin nga Shqipëria po ka zgjedhur t`i shërbejë Atdheut duke ushtruar një profesion të rrallë e jo pak të vështirë për gjininë e saj.

“T’i shërbej atdheut, kjo është gjëja më e mirë që të bëj.”

Thotë se largimi nga vendi dhe braktisja e tokës së të parëve nuk është zgjidhje.

ORA NEWS sjell storjen e plotë VIDEO