Eurovision 2021/ Dita 4, gjithçka gati: Anxheli Peristeri mbyll me sukses provat

Sot janë tetë aktet e fundit nga provat e dyta gjysmë-finale në skenën e Eurovision në Ahoy, Rotterdam, Hollandë. Në seancën e mëngjesit, u panë Tornike Kipiani, e ndjekur nga Anxhela Peristeri, The Black Mamba dhe VICTORIA.

Të shtunën dhe të dielën, u dhanë provat e akteve që garonin në gjysmëfinalen e parë. Dje filluan në gjysmëfinalistët e dytë, dhe sot, përfundojmë edhe të fundit. Tetë të fundit do të bëjnë provat sot. Katër të parët i dhanë provat në seancën e mëngjesit, dhe pas një pushimi dreke, do të vazhdohet me katër të tjerët.

Sigurisht, Anxhela Peristeri, për t’ia dalë mbanë, gjatë garës ka nevojë edhe për mbështetjen e publikut.

Gjeorgji: Tornike Kipiani – Ju

Shqipëri: Anxhela Peristeri – Karma

Portugalia: Mamba e Zezë – Dashuria është në anën time

Bullgari: VIKTORIA – Të rriturit po plaken