Familja e Skender Demirit nga Amerika ndihmon shkollën e vendlindjes në Llojan të Kumanovës (Foto)

0

Një mbështetje financiare vjen nga familja e Skender Demirit të cilët jetojnë në Ohio të SHBA-së.

Djali Ismeti dhe vajzat Vanesa dhe Qendresa Demiri edhe pse janë të rinj në moshë por ne ide të ngritur të cilët me vetkontributin e tyre dhuruan nje donacion për shkollën fillore “Rilindja Llojan” me vlerë prej 2000$.
Donacioni së bashku me iden iu dërguan shoqatës “Llojani dhe Diaspora”, të cilët me përpikshmëri mjetet i drejtuan në bazë të nevojave të shkollës!

Faleminderit shumë nga familja e Skender Demirit të cilët asnjëher nuk e harrojnë vendlindjen e tyre.

https://www.facebook.com/fshati.llojan/photos/pcb.10158337688144160/10158337679839160/?type=3&theater