Fatmir Limani paralajmëron ‘frontin’ politik në shtator

Fatmir Limani, kandidati i pavarur për kryetar të Kërçovës në zgjedhjet e fundit ka paralajmëruar front dhe aktivizim politik në muajt në vijim.

Ai përmes një postimi ka bërë të ditur për veprim politik apo siç e ka quajtur ‘front’ nga muaji shtator.

Ja postimi i tij:

Përpara një viti filluam me tre, dy nga të cilit shprehnin mëdyshje, por me përkushtim arritëm në 5.000 përkrahës të përbetuar.

Rivazhdojmë me 5.000, të përbetuar, drejt “frontit” që hepet në Shtator.

Takim, për krijimin e strukturave, të cilat bëjnë përgatitjen e Kuvendin… !

*Ps: Bashkim që t’i sigurojmë pushtet popullit dhe asesi të kërkohet shpata, për të prerë kokat e të dëshmuarve në veprimtari”, ka shkruar Limani.(INA)