Fauci njofton se kur do të rikthehet normaliteti në gjithë globin

Një shkallë e konsiderueshme e normalitetit mund të rikthehet deri në fund të vitit, por jo normaliteti i nëntorit 2019, deklaroi Anthony Fauci, eksperti amerikan për sëmundjet infektive në një intervitës për CNN.

SHBA-ja administron rreth 1,5 milionë vaksina në ditë kundër COVID-19, por pritet një përshpejtim deri në prill.

“Është e mundur që amerikanët të jenë të detyruar ta mbajnë maskën deri në 2022”, shtoi Fauci duke bërë thirrje për kujdes në vlerësimet dhe parashikimet sepse ndryshimet janë të shumta.