“Feridja” në jetën reale është e martuar me këtë aktor turk

0

Seray Gözler aktorja e njohur turke e cila luan rolin e “Ferides”, ka rrëmbyer vëmendjen e publikut nga të gjitha të moshat.
Në serial aktorja luan rolin e një gruas në moshë e cila është e suksesshme në biznes, si dhe e shquar për mirësi. Por në jetën reale ajo është shumë ndryshe. Aktorja 57 vjeçare, gëzon një jetë të lumtur familjare.
Seray ka fatin që me burrin e saj ta ndaj edhe profesionin, ajo është e martuar me aktorin turk, Saydam Yeniay, i cili është tri vjet më i ri se aktorja.