Festime të Vitit të Ri në disa vende të botës (FOTO)

Ndërkohë që shumë vetë në Evropë ende prisnin me emocion ardhjen e Vitit të Ri pas disa orësh, në ishujt Samoa, Tonga dhe Kiribati viti 2018 kishte trokitur.

Ishte Zelanda e Re vendi i parë që e festoi ardhjen e Vitit të Ri 2018. Edhe Australia festoi ardhjen e 2018-s.

Në zonën e portit në Sidnei këtë të dielë ishin mbledhur shumë turistë me çadra për të zënë një vend të mirë për të parë mega-shoun e fishekzjarreve që ofron Sidnei në operan e famshme.

1,6 milionë vetë ishin mbledhur në portin e Sidneit.

Image