Firefox pritet të arris shpejtësi më të lartë se Google

0

Eliminimi i çrregullimeve në faqe do të shtojë shpejtësinë mbi 80%.

Firefox filloj të shpejtohet më tepër vitin e kaluar, kur faqja e tij kuantike shfaqej, tanimë thuhet se do të shpejtohet akoma më shumë.

Zbulimet më të fundit i japin prioritet menaxhimeve ttë performuara në listën “to-do”, me një mori karakteristikash të cilat do i shtojnë 40-80% më tepër, transmeton “Tch”.
Ky zhvillim shoqërohet gjithashtu me një sërë karakteristikash në lidhje me privatësinë, duke përfshirë prekjen e gishtit, bllokimi i përmbajtjes dhe personalizimi i faqes private.