Fitimi me tre fakultete dhe 40 certifikime shpreson të bëhet kamarier

0

Papunësia e madhe, veçmas e të rinjve vazhdon të jetë një nga problemet kyçe të vendin tonë.

Fitim Redenica nga Gjilani sot ka përfunduar fakultetin e tretë, teksa po kthehet edhe me një diplomë në shtëpi, por pavarësisht kësaj, ai nuk ka arritur ende ta gjej një vend pune.

Madje, Fitimi ka edhe 40 certifikime dhe ka kryer praktika të shumta. Ndërsa ka treguar se edhe pas shumë aplikimeve, është shumë i zhgënjyer, duke thënë që ka mashtruar edhe vetën dhe prindërit e tij duke i future ata në kursime të thella. Por, ai ka një shpresë, të paktën mund të bëhet kamarier.