Fitoi bastore 400 denarë, nuk ja japin pensionin social (foto)

Ilaz Maliqi nga fshati Çerkez rrezikohet ta humb pensioni social përshkak se fitoi 439 denarë në bastore. Në qendrën sociale në Kumanovë i kanë thënë se i rrezikohet pensioni për shkak se i ka të hyrat e lartëpërmendura në llogarinë bankare.
Ilazi thotë për agjencinë e lajmeve INA se shteti nuk po i ndjek ata që kanë vjedhur miliona, por po rrezikon rastet sociale, ne që po rrezikohemi të mbijetojmē dhe të sigurojmë kafshatën e bukës.
Ai përmend edhe raste tjera kur miqtë e tij ka marrë dhurata nga kompani telefonike dhe janë detyruar ti kthejnë ato para. (INA)