Fjalët e fundit që tha Maradona para se të vdiste

Legjenda argjentinase e futbollit, Diego Armando Maradona, 60 vjeç, vdiq nga një sulm në zemër në shtëpi të mërkurën, vetëm dy javë pasi u lirua nga spitali pas operacionit për një gjakderdhje në trurin e tij.

Të mërkurën, Maradona kishte zbritur për mëngjes. Ai ishte i zbehtë dhe u ankua se ndihej i ftohtë.

“Ndjehem keq”, i tha ai nipit të tij para se të kthehej në shtrat në rezidencën e Buenos Aires.

Pak para mesdite një infermiere zbuloi Maradonën dhe telefonoi për ndihmë, por ai ishte i vdekur para se të mbërrinte ndihma e shpejtë mjekësore.