Flet arsimtari i fëmijëve që humbën jetën në Tetovë: Ishin gjithmonë të buzëqeshur (VIDEO)

Fëmijë të mirë dhe gjithmonë të buzëqeshur. Kështu thotë arsimtari i edukatës fizike Hekuran Xheladini, duke përshkruar fëmijët e familjes Zylbehari nga Tetova që humbën jetën në mënyrë tragjike.

 Ai u ka dhënë mësim dy prej katër fëmijëve të familjes Xheladini, për të cilët thotë se kanë qenë jashtëzakonisht të dhënë pas sportit./LajmTv.

 https://www.youtube.com/watch?v=w2pZG-8BIdo