Flet e ëma e 5 vjeçarit që u sulmua nga qentë endacakë në Reçicë të Vogël të Tetovës (video)

Një djalë pesëvjeçar dje është su lmuar nga qent endacak para derës së shtëpisë në Reçic të Vogël.

Nga videoja e publikuar në TV21 tregohen pamje të rënda të gjendjes shëndetësore në të cilën gjendet 5 vjeçari, përcjell portali “tetova1”.

“Djali është su lmuar para derës së shtëpisë rreth orës 10:30, ishin shumë qenë-20 deri 30″, thotë nëna e djalit!

Djali me urgjencë është dërguar në Spital ku i kanë fashuar kokën dhe shpinën! Për më shumë shikojeni videon.