Forcat Komando Shqiptare (Video)

0

Olta Xhacka, Ministre e Mbrojtjes e Republikës së Shqipërisë në llogarinë e saj në rrjetin social Facebook, ka postuar një video ku shihen Forcat Speciale dhe Komando duke kryer operacionet e tyre trajnuese.

Ministresha Xhacka ka shkruar se: “Kjo është vetëm një ditë nga kurset e Forcave Speciale dhe Komando që zgjasin rreth gjashtë muaj. Gjashtë muaj sfilitës, duke sfiduar aftësitë ekstreme fizike dhe psikologjike, në kushte mbijetese nga ku dalin më të mirët”, ka shkruar ajo në llogarinë e saj.

Kurset e Forcave Speciale dhe Komando

Kjo është vetëm 1 ditë nga kurset e Forcave Speciale dhe Komando që zgjasin rreth 6 muaj.6 muaj sfilitës, duke sfiduar aftësitë ekstreme fizike dhe psikologjike, në kushte mbijetese, nga ku dalin më të mirët.

Gepostet von Olta Xhacka am Montag, 14. Mai 2018