FOTO/ Ceremonia e çeljes së Lojërave Olimpike Dimërore, Shqipëria dhe Kosova parakalojnë të ndara

Spektakël pot ngjyra në ceremoninë hapëse të Lojërave Olimpike Dimërore “Pyeongchang 2018”.

Pas garave të para në sportin pak të njohur në Shqipëri “Curling”, në patinazhin artistik dhe hedhjes në ski, të gjitha shtetet pjesëmarrëse parakaluan në stadiumin e improvizuar pikërisht për ceremoninë hapëse.

92 delegacione, ndër të cilat edhe Shqipëria me Kosovën, bënë parakalimin e rastit në stadiumin Olimpik.

Flamuri shqiptar mbahej skiatorja Suela Mëhilli, ndërsa atë të Kosovës sportisti i vetëm pjesëmarrës, skiatori Albin Tahiri. /SYRI.net/