FOTO LAJM/ Osmani mban mbledhje duke marrë infuzion

Në rrjetet sociale po qarkullon një foto nga Kabineti i kryediplomatit Bujar Osmani.

Agjenda e ngjeshur, e fundvitit, dhe përgatitjet e fundit për marrjen e kryesfidës, kryesimin me OSBE-në nga 1 janari i vitit 2023, Ministrit Osmani nuk i jep luksin për pushim.