Foto/ Stefano de Martino në jaht me një tjetër Rodriguez

Ajo puth një tjetër, ai nuk humb kohë. Pas zërave, të cilat u mohuan nga të dy, për një lidhje mes Stefano de Martino dhe Alessia Marcuzzi, në oborrin e ish balerinit vjen një tjetër femër.

Mbiemri i saj është Rodriguez, por nuk është Belen, që është fotografuar teksa puthte sipërmarrësin Gianmaria Antinolfi. Bëhet fjalë për Mariana Rodriguez me të cilën Stefano ka kaluar fundjavën sic tregojnë fotot e publikuara këtë të mërkurë nga e përjavshmja Chi.

Mbiemri i saj është Rodriguez, por nuk është Belen, që është fotografuar teksa puthte sipërmarrësin Gianmaria Antinolfi. Bëhet fjalë për Mariana Rodriguez me të cilën Stefano ka kaluar fundjavën sic tregojnë fotot e publikuara këtë të mërkurë nga e përjavshmja Chi.