Foto të rralla nostalgjike – Shikoni Tiranën para një shekulli

0

Të gjithë që kanë sunduar mbi këtë qytet kanë lënë gjurmët e tyre në infrastrukturë dhe në imazhin e tij.
Shumë gjëra kanë ndryshuar në rrjedhën e këtyre viteve dhe fytyra e Tiranës ka ndryshuar disa herë.

Por le ti hedhim një sy disa fotografive të cilat na rikujtojnë sesi ka qenë kryeqyteti:

Qendra e Tiranës. Këtu shihni qartë Sahatin, Xhaminë dhe bashkinë. Ajo që të bie në sy menjëherë është mosprania e automjeteve.

Sot njihet me emrin: “Selvia”. Frekuentohet shumë nga të rinjtë pasi është e mbipopulluar nga kafene.

Ish- Komiteti i Partisë. Sot Kuvendi

Ish -Pazari i Ri