Fotoja e këtij studenti po bën xhiron e rrjeteve sociale!

Një student i guximshëm i Wisconsin tronditi shokët e tij ndërsa shkoi në klasë me një këmishë dhe pantallona të shkurtra duke sfiduar temperaturat e ulta.

Ai e dinte se veshja e guximshme e modës së dimrit do t’i sillte atij famën e Twitter dhe do komentohej pafund.

Ndërkohë që kalimtarët e tjerë janë mbërthyer me xhupa, studenti dëgjon muzikë me kufje dhe duket indiferent. /Blic/