Francezët lëshojnë tullumbace dhe mbajnë koncert për familjen e dëbuar kosovare

0

Kolektivi «Sauvons Agim dhe Blerta» (t`i shpëtojmë Agimin dhe Blertën) përsëri organizuan një tubim të madh për të mbështetur familjen kosovare të Agimt, Blertës dhe dy fëmijët e tyre, të cilët pasi jetuan më shumë se tre vite në Nolay të Francës, u dëbuan me avion special nga mesi i muajit korrik për në Kosovë, shkruan bienpublic, informon Shtegu.com.