“Fshesat” mbërrinën, Zaevi gati! (FOTO)

0

Pas paralajmërimit të kryeministrit Zoran Zaev se do të ketë rikonstruim të Qeverisë duke u ndërruar disa ministra dhe funksionarë të tjerë, në rrjetet sociale po vlojnë komente satirike. Fotografia e tillë ka të bëjë me këtë temë dhe është huazuar nga tuiter.

https://twitter.com/Mile_Panika/status/1131167438631047169/photo/1