Gashi: Struga ka Alternativë (FOTO)

Alternativa ka zhvilluar tubimin e radhës me qytetarë të Strugës.

“Sonte, bashkë me Kryesinë Qendrore të partisë dhe kryesinë e Degës së Strugës, zhvilluan tubim me qytetarët dhe aktivistët nga Struga.

Dhamë llogari për qeverisjen faqebardhë njëvjeçare dhe shpalosëm vizionin tonë për të ardhmen.

Struganët po i përqafojnë masivisht politikat e Alternativës dhe për këtë dëshmon pjesëmarrja e sotme në tubim”, deklaroi kryetari i Alternativës, Afrim Gashi. FOTO