Gazetari betohet se kurrë nuk do të shkel në stadium kur luan FC Shkupi

Shkruan Sami Ademi

I indinjuar dhe tejmase i fyer si personalitet dhe gazetar televiziv sportiv me sjelljen e udhheqesis se FC”SHKUPIT” te cilet nuk kan aspak respekt ndaj personaliteteve te cilet kan len gjurme dhe histori ndaj skuadres ne fjale me kan fyer tejmase dhe perbuzur jasht cdo kufinjeve pa kurfar arsye dhe argumente…..!!!!

Sjallja ndaj meje si perfaqesues i nje mediumi me tradite dhe histori te begate, eshte per cdo kritike dhe ofendim parekselanc !

Betohem ne cka kam se prej sot e tutje kurren e kurres kemba ime nuk do te shkel ne stadiuet ku luan FC “Shkupi”. Sa per informate, nje dit pas, ndodhe nje sihariq i vertete, Lazim Destani me ngritet ne kembe dhe me perqafon……!!!

Unë Sami Ademi, gazetar i pare televiziv sportiv ne Maqedoni …..!!! Le t`ju sherbej per ndere !

 

*Autori është gazetar veteran i sportit në Maqedoninë e Veriut, që punon me dekada në TVM