Gazetari nga Tetova ka një mesazh për politikanët shqiptarë

0

Urim Saliu
Te drejtat e politikaneve pushtet e opozite tashme mund te themi plot bindje se jane realizuar.Ata kane siguruar prej te i pari dhe deri te i fundit jeten e tyre dhe femijeve te tyre.Cfare pasurie kishin para se te merreshin me politike?!
Te drejtat e politikaneve pra jane realizuar qind per qind, ndersa ato te shqiptareve akoma jo.Ketu mbyllet biseda…