Gazetari nga Tetova ka një sugjerim për partinë e Ziadin Selës

Urim Saliu

Do i sugjeroja Aleances per Shqiptaret , mos merret shume me Alternativen sepse i ben ata me te rendesishem.I ben te duket sikur ata kane qene ta varur prej tyre.Rruget mes tyre jane ndare si te shume parti tjera qe behen opozitare vetem kur ka zgjedhje pastaj nuk zgjedhin menyra si te behen pjese e ekzekutivit.

Meqe jane provuar te githa koalicionet mes partive shqiptare ,ka mbetur vetem nje zgjidhje e vetme.Ata me patjeter te shkojne secila te vetme ne zgjedhjet e rradhes sepse jane karta te harxhuara tashme .Ne duhet ta shohim me ne fund se cila do mbijetoje e vetme ne zgjedhjet tjera dhe cila jo.Me koalicione ata vazhdojne marshimin politik permes pazareve si te behen pjese e pushtetit .