Genc Prelvukaj i drejtohet politikanëve: Këta zvarranikë zhduken, Shqipëria mbetet përgjithmonë

0

Genc Prelvukaj sërish ka dalë me fjalë fyese drejtuar politikanëve shqiptar.
Genc Prelvukaj njihet si një kritikues me mënyrën se si politikanët të Shqipërisë dhe ata të Kosovës udhëheqin vendet përkatëse, shkruan lajmi.net.
Këngëtari ka publikuar një shkrim ku thotë:
“Çfarë shqiptari jam une, nëse dashuria dhe ndjenjat ndaj Shqipërisë varen nga të bëmat e politikanëve, hajdutëve apo oligarkëve të saj?
Këta zvarranikë herdo kurë ikin, zhduken dhe rrënohen, por Shqipëria mbetet.
Stuhitë nuk zgjasin përgjithmonë”.