Gjakovari shkon në Polici: S’di ku e kam gruan dhe fëmijët

Një burrë nga fshati Pjetershtan i Gjakovës dje ka raportuar në Polici së nuk e di ku e ka gruan bashkë me fëmijët.

Sipas ankuesit të mërkurën e 21 tetorit rreth orës 23:00 kur ishte kthyer në shtëpi nuk i kishte gjetur në shtëpi bashkëshorten dhe 5 fëmijët e tij dhe se nga ajo kohë nuk ka pasur kontakt me ta dhe nuk di gjë për vendodhjen e tyre.

Rastin Policia e ka cilësuar si “person i zhdukur”, ndërsa nuk ka dhënë detaje të tjera./21Media