Gjashtë shenjat që tregojnë se partneri po ju tradhton

0

Thuhet se kur një person bie në dashuri, bëhet edhe i verbër. Ndaj të shumtën e rasteve një person nuk e kupton se partneri po e tradhton.

Teksa shumica e njerëzve besojnë se po jetojnë një dashuri të mrekullueshme dashurie, por në realitet janë me një person që nuk i do dhe madje edhe i tradhton.

Sipas psikologëve ka disa sjellje që po tregojnë se partneri/ partnerja juaj po ju tradhton.

Më poshtë ne po i rendisim ato:

Shenja e parë, është se ai/ ajo tregohet i vrazhdë me ju dhe i ftohtë.

Shenja e dytë, ai/ajo gjithmonë do t’ju fajësojnë. Kur përpiqeni t’ia bëni atë të qartë, ai zemërohet dhe përpiqet të ju fajësojë për çdo problem.

Shenja e tretë, ai/ ajo gjithmonë do të ndërrojë bisedë kur ju do t’i flisni për të ardhmen.

Shenja e katërt, ai/ajo nuk janë më si më parë. Gjatë kësaj kohe ai ose ajo janë në botën e tyre dhe nuk do që të jeni pjesë e kësaj bote.

Shenja e pestë, ai/ ajo nuk ju përfshin kurrë në planet e tij.

Dhe shenja e gjashtë, ai/ ajo preferon të jetë diku tjetër: Ju jeni gjithmonë opsioni i tij i fundit.