Gjenden armë të UÇK-së në Bllacë (VIDEO)

Më 24.01.2021 pas informatave paraprake se në fshatin Bllacë, në afërsi të kufirit me Kosovën ka të groposura lloje të ndryshme të armëve dhe municionit të cilat rrjedhin nga viti 2001, policia ka gjetur një sasi armësh të llojeve të ndryshme dhe disa predha.

Merren masa për zbardhjen e plotë të rastit