Gjilanasi që vesh e zbukuron hotelet zvicerane me 5 yje

Firma Rexhepi AG shënon sivjet 15 vjetorin e themelimit. Në këto 15 vite punë, Rexhepi AG është rritur në mënyrë të qëndrueshme, duke u bërë kështu firma me referencat më të mira në fushën e punimeve të gipsit, lyerjeve dhe tapetave

Hotele me 5 yje në Zvicër mbajnë vulën e shkëlqimit të biznesmenit gjilanas, Lul Rexhepi. Ai ka ngritur një firmë që lë mbrapa konkurrentët kur bëhet fjalë për kreativitet e inovacion. Vetëm në sallën e madhe të showroom (të ekspozimit) ka një hapësirë prej 300 metrash katrorë, me të gjitha mostrat ku ju mund t`i prekni e krahasoni ngjyrat në dhoma gjumi, banjo e sallone të lyera apo të veshura me tapeta 3D.

Firma Rexhepi AG shënon sivjet 15-vjetorin e themelimit. Në këto 15 vjet punë, Rexhepi AG është rritur në mënyrë të qëndrueshme, duke u bërë kështu firma me referencat më të mira në fushën e punimeve të gipsit, lyerjeve dhe tapetave.

Hotele me 5 yje, si Hilton; Royal- St. Georges, Interlaken; Grand Hotel Victoria Jungfrau e shumë ndërtesa të tjera në rajonin Interlaken janë veshur e kanë zbukuruar muret me punën e kompanisë Rexhepi AG.
“Ne kemi staf të kualifikuar, të ri dhe jemi të gjithanshëm e multikulturorë – kjo na bën të veçantë. Përveç kësaj, është ekspozita jonë, e cila është diçka e veçantë, sepse janë vetëm disa kompani lyerjeje dhe suvatimi që mund të ofrojnë diçka të tillë. Në pothuajse 300 metra katrorë klientët tanë mund t’i shikojnë mostrat në format të madh dhe, natyrisht, t’i prekin ato. Në këtë mënyrë ju mund të merrni një përshtypje shumë më të mirë.

Dhomat model

Përveç kësaj, ne kemi dhoma të tëra model, d.m.th. dhoma të ndejës dhe dhoma gjumi të përfunduara, në mënyrë që të mund të shihni se si duket gjithçka në masë. Përveç punimeve të lyerjes dhe suvatimit, tregon drejtuesi i firmës Rexhepi AG, Lul Rexhepi, duke bërë me dorë kah pamjet e sallonit të madh në Interlaken.

Rexhepi AG ofron një gamë të gjerë produktesh. Diçka mjaft e veçantë është Slate-Lite. Këto janë panele dyshemeje dhe muri me një format të madh, por vetëm dy milimetra të trasha. Ato mund të përdoren veçanërisht mirë në sektorin e rinovimit, pasi panelet në këmbë mund të vendosen në mënyrë që të vjetrat të mos hiqen paraprakisht. “Paketa jonë e produkteve është gjithëpërfshirëse dhe klientët tanë marrin pothuajse gjithçka nga një burim i vetëm. Përveç kësaj, nëse dikush dëshiron të rinovojë fasadën, ai merr gjithçka nga ne, nga një burim i vetëm”, shpjegon gjilanasi.

“Meqenëse fituam shpejt një reputacion shumë të mirë, arritëm të merrnim porosi të mëdha nga hotele si “Royal-St.Georges”, “Du Nord” dhe “Victoria”. Përveç kësaj, ne ishim gjithnjë e më të angazhuar në kantieret kryesore të ndërtimit. Kjo përfshin ndërtesat e hoteleve të përmendura dhe gjithashtu Qendrën Jungfrau, ku ne u lejuam të ndërtonim të 42 apartamentet – që ishte një nga porositë më të mëdha deri më sot me një vëllim prej përafërsisht 2.2 milionë franga zvicerane”, tregon Luli.

Luli Rexhepi, i diplomuar dhe i certifikuar, por edhe i pasionuar pas motorit

Gjilanasi ka ndjekur trajnime të avancuara. Ai, qysh në moshën 23-vjeçare konsiderohej i mbikualifikuar për punën që bënte. Kjo e ka shtyrë atë drejt hapjes së kompanisë, me të cilën është rritur e ka krijuar një emër të respektueshëm në rajonin e kryeqytetit të Zvicrës.

E themelova kompaninë në vitin 2007 kur isha vetëm 24 vjeç. Sot kemi 45 punonjës. Në kompaninë tonë ka edhe femra. Idetë stimulohen në showroom-in tonë, nga dhoma e ndejës deri tek ajo e fëmijëve. Falë këshillave të ekspertëve dhe sistemit inovativ të vizualizimit 3D me një ekran të madh, dhomat e klientit mund të vizualizohen përpara se të lëkundet furça. Luli dhe punonjësit e tij janë të gjithanshëm: Molerët dhe suvatuesit punojnë, zbukurojnë dhe izolojnë muret, dyshemetë dhe fasadat. Ata rinovojnë dhomat me myk, fasadat prej druri, rinovojnë me skelat e tyre të fasadës. Falë numrit më të madh të punonjësve, kompania gjithashtu mund të pranojë porosi gjithnjë e më të mëdha.

Luli është i pasionuar pas motorit, me të cilin relaksohet, e lë mbrapa stresin ditor.

Luli Rexhepi

Dipl. Unternehmer SIU

Dipl. Gipser-Vorarbeiter SMGV

Maler Eidg.FZ

Zertifizierter Schimmelpilzsanierer SMGV

200 mijë franga Showroom: Kreativitet e inovacion pa fund – lëreni veten të frymëzoheni

Pavarësisht nëse janë tapeta, Slate Lite, mostra ngjyrash, mostra gipsi, mbulesa dyshemeje e shumë më tepër, ne ju prezantojmë ato në një sallë ekspozimi që kap investimin rreth 200 mijë franga. Slate-Lite është një dekor i hollë prej guri natyror me një bazë tekstili, me fije qelqi. Është jashtëzakonisht i fortë dhe për këtë arsye mund të përdoret për veshjen e mureve të brendshme dhe të jashtme. Slate-Lite gjithashtu mund të përdoret pa asnjë problem në dush dhe banjë dhe si mbulesë dyshemeje. Përjetoni bukurinë e gurit natyror të vërtetë me ngjyra dhe struktura intensive me veti krejtësisht të reja: të hollë, të lehtë dhe fleksibël. Çdo fletë e Slate-Lite është absolutisht unike! Informacione të mëtejshme www.rexhepi.ch/shop

Si filloi punën Rexhepi AG

Gjithçka filloi me ish-shefin e tij. Ai tha se ia vlente hapja e një biznesi lyerjeje dhe suvatimi në Beatenberg. Një degë e industrisë së ndërtimit që nuk ishte ende e përfaqësuar në Beatenberg. Luli nuk i hiqte dot këto fjalë nga koka. Pas përfundimit të praktikës dhe trajnimit si kryepunëtor, ai nuk ishte në gjendje të gjente një punë të përshtatshme dhe, pas një udhëtimi tjetër në Beatenberg, themeloi shpejt kompaninë e tij. Në vitin 2018 ambientet në Beatenberg u bënë shumë të vogla. Ai merrte gjithnjë e më shumë porosi në rajon. Kështu Luli e zhvendosi magazinën dhe zyrën e tij në Kammistrasse 11, në Interlaken.

Suvatim dhe lyerje

Ajo që ne bëjmë shumë shpesh është një përshtatje e plotë e brendshme e mureve, e dyshemesë dhe e tavanit. Gjithçka çmontohet plotësisht dhe më pas vendoset sërish, duke përdorur materialet më të fundit dhe sipas rregulloreve më të fundit të mbrojtjes nga zjarri. Ne gjithashtu lyejmë fasadat – kështu sigurojmë një shkëlqim të ri. Dhe kur bëhet fjalë për tapeta, ne jemi gjithashtu shumë të specializuar; në pesë vjetët e fundit ne kemi ngjitur rreth 25,000 metra katrorë tapeta.