Gjobiten 301 vozitës për tejkalimin e shpejtësisë

Policia mbrëmë ka gjobitur 301 vozitës gjatë 24 orëve të fundit në rajonin e Shkupit, mes të cilëve për tejkalim të shpejtësisë janë 69, 24 gjoba për kalimin e semaforit të kuq dhe 22 gjoba për vozitje të automjetit me defect.

Nga MPB-ja njoftojnë se kontrollet vazhdojnë edhe në ditët në vijim, andaj apelojnë deri tek qytetarët që të respektojnë rregullat në trafik me të vetmin qëllim që të rritet siguria në trafik.