Gjonaj është vlerësuar me çmimin “Gentleman of Quality Award” nga Dhoma e Biznesit të Grave në Nju-Jork

Anëtari i Këshillit të Bashkisë së Qytetit të Nju Jork-ut, zoti Mark Gjonaj, është vlerësuar për punën e tij në mbështetje të grave sipërmarrëse të komunitetit, me çmimin “Gentleman of Quality Award” nga Dhoma e Biznesit të Grave në Nju-Jork.

“Krenar, që pranoj çmimin “Gentleman of Quality” nga nga Dhoma e Grave në New Yrok, “NY Womens Chamber”.

Mezi pres të punoj së bashku me të gjitha komunitetet drejt qëllimit tonë kolektiv, në Nju Jork”, shkruajti ne statusin e tij në Tweeter këshilltari Mark Gjonaj.

Ndërkohë, që Dhoma e Grave të New Yorkut, – “NY Womens Chamber” duke iu përgjigjur këshilltarit Mark Gjonaj, shkruan : “Urime për një çmim të merituar Mark Gjonaj Faleminderit që keni përkrahur vazhdimisht Dhomën e Tregtisë së Grave në New York dhe gratë sipërmarrëse! të qytetit tonë”./Beqir Sina/INA