Gjuan me armë në mes të restorantit, rrezikon dasmorët

0

Në një aheng familjar në Kosovë, një person shihet teksa gjuan me armë brenda restorantit ku po festojnë qindra njerëz.

Kosovarët vazhdojnë të festojnë me armë në ahengjet familjare, edhe përkundër se kjo është e dënueshme me ligj dhe rastet e tilla shumë herë kanë përfunduar me viktima.

Në rrjetet sociale është shpërndarë një video, ku një person shihet duke gjuajtur me armë në mes të restorantit ku po mbahet ahengu, shkruan Express.