Gjykata e Supreme shpresë për Grupin e Kumanovës

0

Gjykata e Apelit në Shkup la në fuqi vendimin e Gjykatës Themelore, e cila më 2 nëntor të vitit 2017 kishte dënuar me 746 vjet burgim pjesëtarët e Grupit të Kumanovës.
Ky vendim është kritikuar nga pala mbrojtëse, e cila shpreson që Gjykata Supreme ti merr parasysh provat e parashtuara.
“Vendimi erdhi me inercion ashtu siç ka është gjykuar në shkallën e parë. Asnjë provë prej 200 sa kishim propozuar nuk është pranuar. Është një aktgjykim që e kemi pritur pasi që gjithçka ndikohet nga vendimi i shkallës së parë. Ju e dini se edhe rastet e tjera janë zgjidhur tek Gjykata Supreme dhe besojmë se shansi jonë është në këtë gjykatë. Këtë vendim ne do të ankimojnë në Gjykatën Supreme”, ka deklaruar avokati, Naser Raufi. (INA)