Gold Ag i këndon Dautit, për liri e rriti nana (Video)

0

Gold Ag i’a ka thënë këngën në një odë burrash, ku ishte i shoqëruar nga deputeti i AAK-së, Daut Haradinaj.

Kjo këngë me titull “Për liri e rriti nana” duke se dedikohej Dautit, i cili ishte ndër të parë që e nisi luftën për liri.

Ky material është postuar nga Gold Ag nëse ka marrë komente dhe pëlqime të shumta në Instagram. (INA)

https://www.instagram.com/p/B2IaQ0xFzKb/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_video_watch_again