Gold AG i rrëfehet të pathënat e jetës së tij, do të mbeteni pa fjalë nga ato që thotë/VIDEO

Reperi Gold AG ka bërë një bisedë interesante me veten e tij. Ai ishte i ftuar në rubrikën ‘Vetmeveti’.

Gold AG vjen me një rrëfim shumë interesant dhe prekës nga jeta e tij, e cila nis që nga largimi nga Presheva drejt Kosovës para luftës së vitit 1999.

Më pas gjatë luftës nis edhe kaluari tjetër i largimit bashkë me grupe të tjera refugjates nga Kosova për Maqedoni. Bashkëjetesa me familjen që e strehoi dhe më pas rikthimi i dhimbshëm për në shtëpi.

Të gjitha do të keni mundësi ti shikon në videon e mëposhtme.