Greqia vazhdon të lëkundet nga tërmetet, ndjehen edhe në Çanakkale

Pas tërmetit 6.2 ballë që goditi të mërkurën Larisan në Greqi, në qytet ranë edhe dy tërmete të tjera të mëdha 5 dhe 4.2 ballë.

Sipas informacioneve në faqen e intenetit të Departamenti për Menaxhimin e Fatkeqësive dhe Situatave Emergjente (AFAD), të mërkurën në orën 21.24 me orën e Turqisë ra edhe një tërmet tjetër 5 ballë.

Epiqendra e tërmetit ishte në 34,5 kilometra thellësi.

Pas më pak, në orën 21,49 përsëri në Larisa u ndjenë lëkundje me forcë 4,2 ballë.

Ky tërmet ishte në 4,73 kilomtra thellësi.

Tërmeti u ndje edhe në qytetin Çanakkale të Turqisë. TRT