Gruaja me trupin më të përkryer në botë tregon se si ia ka parë sherrin birrës

0

Kelly Brook ka treguar se si ia ka parë sherrin birrës, brumërave dhe çipsave.

Ajo që shkencëtarët e kanë cilësuar si “gruan me trupin më të përkryer në botë” ka thënë se ka shtuar 12 kilogramë në peshë.

Megjithatë, bukuroshja e kolme britanike ka thënë se tani i ka hequr kilogramët e shtuar, duke kufizuar konsumimin e birrës dhe të brumërave e çipsave, dhe duke konsumuar ushqime më të shëndetshme.

https://www.instagram.com/iamkb/?utm_source=ig_embed